Netleksikon - Et online leksikon | Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle. |
Forside | Om Netleksikon |
KageKage er en type af mad, som typisk er sød og bagt. Generelt er kager en blanding af mel, sukker, æg og smør/magarine. Herefter skal der tilføjes forskellige smagsvarienter, hvilket kan være bestemt af en væske (f.eks. mælk, vand eller juice) eller en form for frugt. Dette blandes sammen og bliver derefter bagt.Der bliver spist kage til festlige begivenheder eller sammenkomster. Dette kunne f.eks. være når man har inviteret gæster på besøg, at man får et stykke kage til kaffen. Til fester bliver kagen typisk serveret som dessert, hvilket traditionelt sker ved bryllupper og fødselsdage. Forskellen mellem en kage og en småkage er, at kagen er mere luftig end småkagen. Desuden er småkagen også mindre end kagen, hvilket er grunden til navnet.
|
![]()
|
Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket. |