Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Westminster Abbey

Westminster Abbey eller som det officielt hedder The Collegiate Church of St Peter, Westminster er en hovedsagelig gotisk kirke, på størrelse med en katedral, bygget mellem 1045 og 1050 på bud af Edward 1. (Bekenderen). Kirken er placeret i London og er det traditionelle kronings- begravelsessted for de engelske monarker.

Et område af kirken er kendt som Poets' Corner. Dette var oprindeligt gravsted for digteren Geoffrey Chaucer, men senere blev andre respekterede kulturpersonligheder begravet omkring ham, bl.a. Charles Dickens, David Garrick, G. F. Händel, Samuel Johnson og Laurence Olivier.

Eksterne kilderDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: