Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Orbis tertius

Orbis tertius (af latin: "den tredje kreds") er en hemmelig organisation, som udspringer af eller i hvert fald har forbindelser til Rosenkreutzerne og Frimurerne. Man ved ikke meget om organisationens virke og endnu mindre om dens mål, men de synes at være rettet mod velgørenhed og esoterisk forskning med inspiration fra gnosticisme, kabbala og humanisme.

Den argentinske forfatter, Jorge Luis Borges, har i flere sammenhænge antydet en viden om organisationen, men hans udtryk er mangetydigt og svævende. Siden den tid har man ikke hørt noget til Orbis Tertius, og den kan være rent opspind, eller den kan have ændret navn.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring
Varmepumpepuljen
Varmepumpepulje åbner i 2023. Få tilskud til varmepumpe. Varmepumpepuljen


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: