Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Esoterisk

Esoterisk viden er en viden, som man tror fuldt og fast på, uden at den er alment kendt eller accepteret. Viden af den type må regnes for falsk eller problematisk, når den skal bedømmes ud fra en moderne, videnskabelig synsvinkel.

Den mistro, som af og til omgiver esoterisk viden, skyldes ofte en bevidst hemmeligholdelse, overfor dem, som står uden for de indviedes kreds. Ydre omstændigheder og mange fælles holdninger har ført til, at magikere, spiritister og frimurere har udviklet en række påstande om virkeligheden.

Esoterikernes begrundelse for hemmeligholdelsen kan være ,at man skal forberedes grundigt inden man nærmer sig - fordi den esoteriske viden er farlig eller fordi man skal gøre sig fortjent til den.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: