|
Dansk køkken
Det Danske køkken, er ligesom de andre skandinaviske lande, (Sverige og Norge), såvel som det nordlige Tyskland, Danmarks sydlige nabo, er traditionalt tungt og rig på fedt.
Spise ude
Det mest almindelige fastfood-steder, hvor danskerne spiser er: burger barer, pølsevogne. Her spises f.eks. pølser, hamburgers, hot dogs (uden hund!) og pizza. Herudover spises: falafel, kebab.
På Caféer spises f.eks.: suppe, sandwiches, salat, kager, pasta.
Se også
- Pålæg
- Smørrebrød
- Morgenmad
- Frokost
- Middagsmad
- Aftensmad
- Natmad
- Julefrokost
- Det kolde bord
- cafeteria
- Rugbrød
- Dyrlægens natmad
- Leverpostej
- Roast beef
- Ribbensteg
- Rullepølse
- Laks
- Stjerneskud (Smørrebrød)
- Frikadeller
- Hakkebøf
- Medisterpølse
- Pariserbøf med tilbehør
- Kalvemedaljon
- Lever
- Dansk bøf med spejlæg og rugbrød
- Mørbradbøf
- Øl
- Martini
- Champagne
- Cocktail
- Franske kartofler
- Sild
- Torsk
- Ål
- And
- Æggekage
- Flæskesteg
- Biksemad
- Blodpølse
- Finker
- Vandgrød
- Øllebrød
- Kartoffelsalat
Eksterne henvisninger
opskrifter
Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
|

|