Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Skandinaviske sprog

Skandinaviske sprog er en undergruppe af nordiske sprog, der igen er en underfamilie af den germanske sprogfamilie. Skandinavisk er de sprog i den nordiske sprogfamilie der har fået mest indflydelse fra Europa (først og fremmest nedertysk), og derved størst forandringer.

Internationalt opfattes ofte dansk, norsk og svensk som dialekter af ét og samme sprog, eftersom de er indbyrdes forståelige, og kaldes i denne sammenhæng »skandinavisk«. På grund af geografisk isolation er de to andre nordiske sprog islandsk og færøsk hverken indbyrdes forståelige eller forståelige for talere af de skandinaviske sprog.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: