Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Bombastium

Bombastium er et fiktivt grundstof som ikke findes i det periodiske system. Bombastiums atomnummer er ukendt. Stoffet blev første gang omtalt af Carl Barks i 1957 i en Onkel Joakim-historie i bladet Uncle Scrooge No. 17. Her kan man bl.a. læse om stoffet, at det skulle være det mest sjældne stof i verden. Selvom det derfor er utroligt eftertragtet, er der dog ingen, der ved, hvad det kan anvendes til. Eneste kendte egenskab ved stoffet (som skal holdes konstant dybfrosset og minder mistænkeligt meget om sodavandsis) er, at det har en ny smag, hver gang man smager på det.

Det sidst kendte eksisterende stykke bombastium var i 1957 i Joakim von Ands besiddelse, men på daværende tidspunkt var det ekstremt efterstræbt af agenter fra landet Brutopia.

Læs om historien hvor Bombastium første gang blev nævnt, på InducksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: