Netleksikon - Et online leksikon | Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle. |
Forside | Om Netleksikon |
OpbagningOpbagning af hvid sovs: Smelt en skefuld smør i en tykbundet gryde. Når smørret er smeltet, tilsættes en skefuld hvedemel. Der piskes med piskeris, til smør og mel hænger sammen. Tilsæt nu en kvart liter mælk under stadig piskning. Når mælken koger op, bliver sovsen samtidig tykflydende. Der kan tilsættes yderligere mælk under piskning, indtil sovsen får den ønskede konsistens. Tilsæt salt.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia. |
![]()
|
Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket. |