Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Y2K

Året 2000 - eller som det med en amerikansk smartness kom til at hedde: Y2K (Year 2 Kilo = "År 2 x 1000") - blev omgærdet med en hel del mystik og oppisket frygt.

Især blev det betonet, at computersystemerne kunne bryde sammen, når årstallet kom til at ende på "00" ligesom det gjorde i år 1900. Man formodede, at de interne ure i maskinerne ville foretage alle beregninger ud fra årstallet 1900 i stedet for årstallet 2000. Det måtte føre til totale sammenbrud med sneboldvirkning over hele verden, frygtede man. Der skete dog intet, når man ser bort fra de millionindtjeninger, som gik i lommerne på de smarte firmaer, der tilbød løsninger på de tænkte problemer. En anden tolkning er naturligvis at problemerne faktisk blev løst.

Hvad angår det med mystikken, så var der troende mennesker, som ventede verdens undergang ved årsskiftet. Det gjorde de mest af alt, fordi Jorden ikke gik under ved det forrige årtusindskifte, selv om man også frygtede det dengang. Som vi ved, skete der dog ikke andet end at tingene gik videre...

Se ogsåDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring
Varmepumpepuljen
Varmepumpepulje åbner i 2023. Få tilskud til varmepumpe. Varmepumpepuljen


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: