Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Vancouver

Vancouver er en by i provinsen Britisk Columbia i Canada med 545.000 indbyggere. Det er en af verdens smukkeste byer, omgivet af Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerge på den anden. Her i det vestligste Canada er klimaet behageligt med varme somre og milde vintre. Vancouver er porten til Asien, og der er mange immigranter her såvel fra Sydøstasien, især Kina og Hongkong, som fra resten af verden.

IOC (Den Internationale Olympiske Komité) valgte Vancouver som vært for Vinterlegene i 2010, hvilket bringer legene tilbage til Canada for første gang siden 1988 (hvor de var i Calgary, Alberta). Vancouver er af FN udnævnt til byen med størst livskavalitet blandt verdens største byer.

Eksterne LinksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: