Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Uddannelsesmetoder

Der er mange måder, som uddannelse foregår på. Det er klasseundervisning, forelæsning, holdundervisning, studiegrupper, fjernundervisning (brevskole og e-learning) og selvlæring. Ved selvlæring er det ofte således at en gruppe personer mødes for at støtte hinanden, ved positiv tilkendegivelse og påpege områder, der kunne gøres bedre, for at blive bedre til et emne. Det kunne for eksempel være til præsentationsteknik, foredrag eller holde taler for små og store forsamlinger. Vi har allesammen behov for på en eller anden måde at kommunikere til enten små eller store forsamlinger. At træne og forbedre ens præsentationsteknikker og kommunikation til andre er muligt i Toastmasters.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: