Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Talesyntese

Talesyntese er betegnelsen for et sprogteknologisk produkt, som omdanner skreven tekst/input til tale (lydfiler). Talesyntese er populært sagt det modsatte af talegenkendelse, der betegner interaktionen mellem menneske og maskine som "tale-til-skreven tekst/kode", mens talesyntese betegner processen "skreven tekst-til-tale".

Typer af talesynteser eller brug af kunstig tale

De fleste nuværende talesynteser på markedet baserer sig på difonbaseret syntese. Fordelen ved en talesyntese fremfor indspillede prompter er, at den (i princippet) kan generere tale af en hvilken som helst tekst, der sendes i gennem systemet, dvs. man behøver ikke indspille nye prompter, hver gang man ønsker at ændre den lydfil, som man evt. ønsker at benytte i et system, f.eks. i dialogsystemer som trafikinformation, omstilling, billetbestilling etc.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: