Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Tahiti

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien, beliggende i det sydlige Stillehav ved 17° 40' Syd, 149° 30' Vest, eller omkring halvvejs mellem australien og sydamerika.

Hovedstaden er Papeet, beliggende på den nordvestlige kyst. Øen ca. 45 km på tværs på det bredeste sted og har et areal på ca. 1042 km², det højeste punkt er Orohona toppen, med 2241 meter over havoverfladen.

Vegetationen på øen er regnskov, klimaet er mildt tropisk, med regntid fra november til og med april. Ud over at være den største ø, så er Tahiti også den mest befolkede, på den lever omkring 70% af den samlede befolkning i fransk polynesien. Det er muligt at flyve til øen via Faaa International Airport.


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: