Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Taba

Taba er en lille ægyptisk by ved nordspidsen af Akababugten. Den mest benyttede grænseovergang mellem Ægypten og Israel ligger ved Taba. Byen som ikke indeholder meget mere end en busstation og en luksushotel med kasino lever af israelske turister.

Taba var den sidste del af Sinai som Israel leverede tilbage til Ægypten efter den israelsk-ægyptiske fredstraktat fra 1979. Tilbagetrækningen blev ellers afsluttet i 1982, men Israel blev i Taba indtil 1989 på grund af en strid om placeringen af den internationale grænse. Israelere kan efterfølgende besøge Taba uden visum i op til 48 timer.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: