Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Svend Åge Madsen

Svend Åge Madsen (født 2. november 1939) er en dansk forfatter og dramatiker, bosat i Risskov ved Århus.

Madsens stil klassificeres oftest som fantastisk. Over årene har han bygget et meget komplekst værk op, hvor personer, steder og begivenheder flettes ind i hinanden på kryds og tværs af romaner, noveller og skuespil.

Hovedmurstenene i romanværket udgøres af Tugt og utugt i mellemtiden, At fortælle menneskene og Syv aldres galskab.

Table of contents
1 Bibliografi
2 Eksterne henvisninger

Bibliografi

Romaner

  • Besøget, 1963.
  • Lystbilleder, 1964.
  • ''Tilføjelser, 1967.
  • Modsatterne og Omvendterne, 1967.
  • Liget og lysten, 1968.
  • Tredje gang så tar vi ham, 1969.
  • Sæt verden er til, 1971.
  • Dage med Diam eller Livet om natten, 1972.
  • Jakkels vandring, 1974.
  • Tugt og utugt i mellemtiden, 1976.
  • Hadets bånd, 1978.
  • Se dagens lys, 1980.
  • Den største gåde, 1982.
  • Vi? - Vi, Vi!, 1982.
  • Af sporet er du kommet, 1984.
  • Lad tiden gå, 1986.
  • Slægten Laveran, 1988.
  • At fortælle menneskene, 1989.
  • Jagten på et menneske, 1991.
  • Edens gave, 1993.
  • Syv aldres galskab, 1994.
  • Den usynlige myre, 1995.
  • Kvinden uden krop, 1996.
  • Finder sted, 1998.
  • Genspejlet, 1999.
  • Nærvær og næsten: Tomas Fants familiekrøniker, 2000
  • Den ugudelige farce, 2002.
  • De gode mennesker i Århus; Læselysten, 2003
  • Levemåder, 2004

Midt imellem

  • Otte gange Orphan, novelleroman, 1965.

Noveller

  • Maskeballet, 1970.
  • Mellem himmel og jord, 1990.

Som Marianne Kainsdatter

  • Blodet på mine hænder, 1973.
  • Et ved jeg som aldrig dør, 1991.
  • Engleskyts. Kriminalroman, 2002.

Som medforfatter

  • Septemberfortællingerne, 1988.

Skuespil

  • Et livstykke i 6 billeder, 1967.
  • Hopla, vi...prik prik prik, 1967.
  • Stikord, 1967.
  • Rapport fra internatet, 1967.
  • Forestillinger, 1970.
  • I virkeligheden, 1972.
  • Man skal høre meget, 1975.
  • Jo værre, jo bedre, 1975.
  • Narrespillet om Magister Bonde og Eline Mortensdatter, 1978.
  • Uden for nummer, 1984.
  • Kasper søger efter tilværelsen, 1982.
  • Margrethe den milde 1982.
  • \Svejk i tredie verdenskrig, 1984.
  • Dr. Strangula, 1985
  • Knud den Hellige, 1986.
  • Det sidste suk, 1986.
  • Nøgne masker, 1987.
  • Svar udbedes, 1987.
  • Dødens teater, 1987.
  • Robert og Judith, 1993.
  • Kopisten, 1994.

Eksterne henvisninger

En stor, komplet bibliografi over Svend Åge Madsens værker (også mindre ting) og det meste af omtalerne deraf findes i bogen Ejnar Nørager Pedersen: Af og om Svend Åge Madsen - en bibliografi.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.





Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: