Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Spin-off

Spin-off - eller på dansk: sideeffekt, bivirkning - er et begreb benyttet i forbindelse med film og tv-serier. En film eller tv-serie siges at være et spin-off, når den er baseret på en (bi)figur fra en eksisterende film eller serie.

Det kan dog også ses i andre sammenhænge, idet en organisation ofte opstår ved en utilsigtet bivirkning. Et produkt kan opstå som et resultat af en anden proces, f.eks. teflon-panden, der blev til efter forsøg med brandskjoldet på en rumkapsel.

Eksempler:

  • Tv-serien Frasier er et spin-off af serien Cheers (Sams Bar), der havde psykiateren Frasier som bifigur.
  • I filmen The Scorpion King har skurken Skorpionkongen fra The Mummy Returns fået hoved- og helterollen.Denne artikel er fra Wikipedia.
Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: