Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Sort Sol

Sort Sol er et københavnsk punkband dannet i efteråret 1977 under navnet Sods. Gruppen deltog på punk-kompilationen Pære Punk i 1979. Skiftede i 1983 navn til Sort Sol. I 1991 fik gruppen en Grammy for 'Flow My Firetear'.

Diskografi:

  • 'Minutes To Go' (1979)
  • 'Under En Sort Sol' (1980)
  • 'Dagger & Guitar' (1983)
  • 'Everything That Rises Must Converge' (1987)
  • 'Flow My Firetear' (1991)
  • 'Fog Things' (opsamling 1979-1991)
  • 'Glamourpuss' (1993)
  • 'Unspoiled Monsters' (1996)
  • 'Snakecharmer' (2001)
  • 'Circle Hits The Flame - Best Off' (opsamling 1991-2002) (2002)

Sort sol er også betegnelsen for en meget stor stæreflok på træk



Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.





Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: