Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Salsa (Dans)

Salsa er en latinamerikansk dans. Navnet kommer af det spanske ord for sovs og dækker over, at flere stilarter inden for musik og dans er blevet blandet sammen til det der kendes som salsa.

Der er bred enighed om, at betegnelsen oprindeligt stammer fra New York, men den anvendes også i de dele af Latinamerika, hvor dansen har sin oprindelse eller dyrkes i væsentlig grad, med Cuba, Colombia og Puerto Rico som de vigtigste lande.

Der findes mange stilarter af salsa, hvor fællestrækket er, at der oftes danses til rytmen på: 1 - 2 - 3 - pause, 1 - 2 - 3 - pause eller 1 - 2 - 3 - tap, 1 - 2 - 3 - tap


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: