Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Preben Elkjær Larsen

Preben Elkjær Larsen (født 11. september 1957) er en tidligere dansk fodboldspiller. Han begyndte fodboldkarrieren i Vanløse; men som de jævnaldrende Frank Arnesen og Søren Lerby kom han tidligt til udlandet. Først et kort ophold i FC Köln i Tyskland og derefter i Lokeren i Belgien.

Preben Elkjær debuterede på landsholdet 27. juni 1977 og blev en af landsholdets mest succesrige angribere nogensinde. Den store internationale opmærksomhed opnåede han først for alvor ved EM i 1984. I de næste par år regnedes han for en af verdens farliste angribere. Han kom til Hellas Verona A.C og var en nøglefigur bag klubbens sensationelle italienske mesterskab. De sidste år af karrieren spillede han i Vejle Boldklub.


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: