Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Poppers afkræftelsesprincip

Poppers afkræftelsesprincip er et argument imod den videnskabelige metode, fremsat af filosoffen Karl Popper. Ifølge ham er en videnskabelig teori ikke endegyldigt bevist, selv om den bekræftes af observationerne ved nok så mange kontroleksperimenter: Der kan når som helst gøres en observation, som ikke "passer ind" i ellers veletablerede videnskabelige "love".

Et klassisk eksempel er en person, som aldrig har set svaner i andet end hvid fjerdragt, og deraf slutter at der ikke eksisterer svaner i andre farver end hvid. Den dag denne person ser (og undersøger) en sort svane, må vedkommende slå en streg over teorien om at der kun findes hvide svaner.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: