Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Plan (projekt)

Når Egon Olsen siger: "Jeg har en plan!", så bruger han ordet for at beskrive, at der - inde i hans hoved - findes en rute hen mod et bestemt mål. Sådan et mål kan være meget konkret nærværende og kortsigtet (som Egons planer ofte er). Derfor er der tale om en taktisk plan. Hvis planen derimod har et langsigtet mål, så er det en strategisk plan, der omtales.

I en verden, hvor paratviden og velerhvervede positioner er mindre afgørende end evne til at lære og erfaring i projektarbejde, i sådan en verden er planer afgørende vigtige. Hvis planerne har karakterer af forskrifter, brugsanvisninger, køreplaner eller madopskrifter, så kaldes de for algoritmer.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: