Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Oktoberrevolutionen

Bolsjevikkerne overtog magten i Rusland 7. november 1917, benvnt Oktoberrevolutionen fordi den dengang gldende russiske kalender angav dagen, som den 25. oktober. Det forekommer at Oktoberrevolutionen kaldes for Novemberrevolutionen, men Oktoberrevolutionen er den mest udbredte betegnelse og svarer til den russiske betegnelse. Man kan diskutere om der er tale om en revolution eller et statskup, da magtovertagelsen i frste omgang alene skete i Sankt Petersborg og frst senere, efter en blodig borgerkrig, blev udbredt til hele landet.Denne artikel er fra Wikipedia. Ls artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring
Varmepumpepuljen
Varmepumpepulje åbner i 2023. Få tilskud til varmepumpe. Varmepumpepuljen


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: