Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

NFL

NFL eller National Football League er den professionelle liga for amerikansk fodbold i USA.

NFL er opdelt i to ligeværdige konferencer: AFC og NFC, som begge består af 16 hold fordelt rundt i USA. Disse ligaer er hver opdelt i fire divisioner: nord, syd øst og vest.

I august spiller holdene fire træningskampe, som opvarmning til sæsonen, som er på 17 runder fra september til december. Alle hold spiller 16 kampe, og sidder over én runde.

I januar er der slutspil hvor de otte vindere fra hver division deltager sammen med de to bedste af de resterende hold i hver konference.

De to bedste vindere fra hver konference sidder over i første runde af slutspillet, som kaldes "Wildcardweekend". Den efterfølgende uge spiller resterende fire hold i hver konference imod hinanden i "Divisionel weekend". Vinderne af disse kampe mødes i en finale for deres respektive konference. Det er meget prestice i at vinde disse mesterskaber, men de er blot sidste skridt på vejen til alle drømmes søndag, hvor finalen for hele NFL spilles: Super Bowl.

LinksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: