Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Naturgas

Naturgas er en fællesbetegnelse for gen gas, findes i undergrundes på samme måde som råolie. Gassen består fortrinsvis af methan.

Naturgas er, som kul og olie, et fossilt brændstof. Afbrændingen af naturgas er mindre forurenende end afbrændingen af olie, og kan anvendes til fremstilling af flydende brændstof.

Det estimeres, at der med det nuværende forbrug af naturgas er naturgas til omkring 50 år endnu. Naturgasfelter udtømmes hurtigere end oliefelter; i gennemsnit er naturgasfelter i USA 56% udtømte efter det første år med produktion.

Naturgas er det mest miljø venlige fossilt brændstof.!

Naturgas kan transporteres over større afstande, men naturgassen skal afkøles til en temperatur på minus 176°C for at transporteres.
Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: