Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Mormon

Mormon, er en betegnelse der normalt benyttes om et medlem af mormonkirken. Mormonkirken er den betegnelse der ofte benyttes om "Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige" . Navnet kommer af at medlemmer af denne kirke udover Biblen også benytter en bog ved navn "Mormons Bog". Der er dog også andre kirkesamfund (vistnok ikke repræsenteret i Danmark) der også anvender Mormons Bog og betegnelsen mormon benyttes også om disse. Medlemmer af Jesu Kristi Kirke er det klart største samfund om hvem betegnelsen mormoner bruges og det er derfor normalt disse man mener når mormoner omtales.

Eftersom mormonerne ikke tilbeder Mormon, betragter de selv navnet som et øgenavn og vil, hvis adspurgt, selv bruge betegnelsen "Sidste Dages Hellig". Det er dog sjældent at en mormon vil blive fornærmet over at blive kaldt for "mormon".Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: