Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Menneskets udvikling

Kvalitetssikring
Denne side bør bringes til at stemme med Wikipedias standard iflg. Wikipedia:QA

I fortiden

Hvis man sammenligner mennesket med sine nærmeste slægtninge er den største biologiske forskel, at mennesket tørster mere. Hvilket må betyde at ingen af fortidens abemenneskerr har levet mere end 2km fra ferskvand.

I Fremtiden

At mennesket udvikler sig er en gammel tanke, da man havde lagt mærke til at de kvinder, som ikke blev gift ofte var meget grimme.

Billedet fra Bogen Verdens Undergang trykt i 1894 viser de smukke kvinder, som lever i det 200. århundrede (om 17.900) år. Fordi alle de grimme er blevet valgt fra. Teksten fra 1854 siger: ;Kvinderne havde opnået en fuldendt skønhed. Deres vækst var fin og slank, helt ulig de græske antikes robuste former. Deres hud var af en gennemsigtig hvidhed, deres øjne klare og drømmende; det lange silkeagtige hår var ikke længer enten mørkt eller lyst, som nu; men disse farve var blevet blandet sammen til en rødlig, kastaniebrun farve, der spillede i alle en prægtig solnedgangs varme farve toner. Fortidens dyriske kæbeparti var aftaget betydligt i omfang og idaliseret til en lille bitte mund.

Af forskelle på nutidens befolkning kan nævnes:

  • Visdomstænderne
  • Håret fylde, og maximum længde.
  • Højden
  • Helbredet
  • Skægget størrelse
  • lændesvejet hos kvinderne.


Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: