Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Kuomintang

Dette er et stoppested for Minibussens destination Kina.
Næste stop er {}.
Forrige stop var {}.

Kuomintang eller Kinas nationale folkeparti (Nationalistpartiet, KMT; 中國國民黨 Hanyu Pinyin: Zhōnggúo Gúomíndăng), er et politisk parti der nu regerer Republikken KinaTaiwan. Sammen med Folkets første parti udgør det en koalition kendt som den pan-blå koalition, der stræber efter genforening af Kina, i modsætning til den pan-grønne koalition, der ønsker taiwansk uafhængighed.

Partiet blev dannet kort efter Xinhai-revolutionen der styrtede Qing-dynastiet i Kina, og kæmpede mod Beiyang-krigsherrer og kommunistpartiet om kontrollen over Kina før retretten til Taiwan i 1949. Kuomintang var det eneste parti i Republikken Kina (Taiwan) frem til 1991, og var i mange år synonymt med republikken.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: