Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Kolera

Kolera er en smitsom mavetarmsygdom, som inden for få dage kan give voldsom diarré, hvor man kan miste op mod 24 liter væske i døgnet. Sygdommen er et resultat af smitte med bakterien vibrio cholera der er en vandbåren bakterie. Denne bakterie inficerer cellerne i tarmvæggen hvad der resulterer i at disse udskiller væske og elektrolytter. Eneste behandling er at give rigeligt med væske iblandet salt og sukker. På trods af denne nemme behandling dør der ca. 120.000 om året af kolera. Koleraepidemier forekommer hypigst i Indien og Sydamerika, og i områder med dårlig sanitering. Som følge af dårlige hygiejniske forhold brød der således en koleraepidemi ud i København i 1853 og kostede ca. 5.000 menneskeliv.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: