Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Ju-jutsu

Ju-jutsu er en japansk kampform, som i udpræget grad har indrettet sig på nutidens love og nødværgeparagraffer. Derfor ser mange Ju-jutsu synonymt med selvforsvar. Oprindeligt var kunsten imidlertid en voldsom affære, hvor kampene kunne ende med død og lemlæstelse. Ju-Jutsu indeholder især brydning, spark, slag, parader og låsegreb. Dertil kommer kast, stranguleringer og frigørelser. Aikido, Judo og Karate er de nærmeste japanske sammenligninger.

Jiu-Jitsu og ju-jutsu er umiddelbart det samme. Ju-jutsu er den brugte oversættelse af de japanske skrifttegn for "den milde kunst". Jiu-Jitsu er en ældre staveform, som Japan ikke anvender længere. I Europa bruges den dog fortsat mange steder.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: