Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Internet Explorer

Internet Explorer er en browser fra Microsoft. Pt. er den nyeste Ver. 6, fra 2002. Internet Explorer er en meget populær browser - en af grundene til det kunne være, at den er bygget sammen med Microsoft Windows. Dette var en af grundene til en række retssager, som anlagdes mod Microsoft i 2000 og som i skrivende stund (juli 2003) endnu ikke er afgjort.

Internet Explorer startede som en af mange browsere baseret på OEM-licenser af pionerproduktet Spyglass Browser, en teknologi der ved Ver. 4 stort set var skrevet ud af produktet. Spyglass baserede sig på Mosaic Web Browser fra NCSA - en af de første grafiske browsere.

Internet Explorer var en af de første browsere med understøttelse af XML og CSS. Nu er der dog andre browsere, der understøtter nyere versioner af CSS.

Andre populære browsere er Mozilla, Netscape, Opera og Safari.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: