Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Integreret kredsløb


Billedet viser en EPROM chip med typenummeret 2716 (16 kbit) fremstillet i uge 49 år 1979. Chippen er synlig for at muliggøre sletning af EPROM med UV-lys.

Et integreret kredsløb er et elektronisk kredsløb; bestående af adskillige komponenter, bygget sammen i ét hus og mange gange er komponenterne indlejret i samme chip. Bl.a. gør moderne halvleder-teknik det muligt at have millionvis af transistorer samlet indenfor et temmelig beskedent rumfang.

Eksempler på integrerede kredsløb er mikroprocessorer og operationsforstærkere;. Som modsætning til de integrerede kredsløb kaldes komponenter der er indbygget i hver sit separate hus for diskrete komponenter.

Se ogsåDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: