Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Installationskunst

Installationskunst er en betegnelse for en kunstform, der tager sit udtryk som en installation/indretning, der som oftest forholder sig til rummet omkring sig.

Genstandende, der indgår i installationen, er ikke nødvendigvis i sig selv kunstværker. Kunsten opstår derimod i samspillet mellem genstandende og disses samlede udtryk og kommunikation med beskueren. Beskuerens rolle kan i installationskunsten være mere aktivt betonet end mere traditionelle kunstformer, da installationskunstens forholden sig til rum/krop kan udmønte sig i, at værket skal opleves mere kropsligt, f.eks. ved rent fysisk at træde ind i selve installationen/kunstværket og dermed selv blive en del af det.

Grænsen mellem skulptur og installation kan være flydende i nogle tilfælde, hvor en 'installation' ikke består af readymades. Her må kunstnerens egen betegnelse af værket være retningsgivende for typen af kunstværk.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: