Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Horsens

Horsens er en by med godt 55.000 indbyggere, der er hovedby i Horsens Kommune. Byen ligger flot for enden af Horsens fjord på den jyske østkyst. Byen er i en kraftig positiv udvikling med megen ny industri, der flytter til byen eller udvider sine aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra Trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og en del grafiske firmaer. Horsens har endvidere Danmarks eneste industrimuseum.

Horsens er en uddannelsesby med

  • Horsens Tekniske Skole
  • Ingeniørskole
  • Horsens Byggeteknisk Højskole

Horsens er kendt for megen kulturaktivitet, bl.a. har Bob Dylan været en koncerttur i Europa og besøgte herunder Göteborg og Horsens!

En anden stor begivenhed er Europæisk Middelalderfestival, hvor over 100.000 besøgende oplever middelalderen over 2 dage i august.


Horsens er en uddannelsesby og der er mange lejeboliger i Horsens til de studerende.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: