Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Hermann Göring

ser nærmere på en bog, under fejringen af Görings fødselsdag den 12. januar 1941]] Hermann Göring (1893-1945) var en tysk officer og top-nazist. Han var indtil april 1945 Hitlers designerede efterfølger,

Citat: "Naturligvis ønsker almindelige mennesker ikke krig; hverken i Rusland eller England eller Amerika, eller Tyskland for den sags skyld. Det siger sig selv. Men, når alt kommer til alt, er det et lands ledere der bestemmer dets politik, og det er altid enkelt at trække befolkningen med sig, det være sig i et demokrati eller et fascistisk diktatur eller et parlament eller et kommunistisk diktatur. Stemmeret eller ej, folket kan man altid få til at følge dets ledere. Det er nemt. Alt hvad man behøver at gøre er at fortælle dem at de bliver angrebet - og at skælde pacifisterne ud for deres mangel på patriotisme og for at udsætte deres land for fare. Det fungerer på samme måde i ethvert land." - Hermann Göring, Reichsmarschall.

Se ogsåDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: