Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Handelshøjskolen i København

Handelshøjskolen i København (i dag CBS, Copenhagen Business School) blev oprettet som privat institution i 1917 af Foreningen til Unge Handelsmænds uddannelse. Handelshøjskolen blev i 1965 en del af det nationale uddannelsessystem og reguleres i dag af Universitetsloven fra 1994.

Skolen har cirka 14.000 studerende og 770 medarbejdere, og er dermed den største handelshøjskole i Nordeuropa. Skolen er opdelt i to fakulteter: Det erhvervsøkonomiske Fakultet og Fakultetet for Sprog, Kommunikation og Kultur.

Hovedparten af skolen er placeret i nye bygninger på Frederiksberg. Undervisningen ved det erhvervsøkonomiske Fakultet foregår primært på Solbjerg Plads, mens Fakultetet for Sprog, Kommunikation og Kultur fortrinsvis holder til på Dalgas Have.

CBS tilbyder både fuldtids og deltidsuddannelser. Som heltidsstuderende kan man blive bachelor, kandidat og Ph.d. - svarende til en almindelig universitetsuddannelse. Derudover har man mulighed for at videreuddanne sig sideløbende med sit erhvervsarbejde ved at læse HD eller ED. Og endelig kan man tage lederuddannelser, MBA, Master og Executive.

Kilder/henvisningerDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: