Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Georges Bizet

Georges Bizet var en fransk komponist (1838-1875). Allerede som teenager komponerede han musik, bl.a. symfonien i C-dur, der var livfuld af natur og stilistisk forud for sin tid. Han er ophav til mange korværker og operaer, bl.a. mesterværker som Perlefiskerne (med den berømte duet), L'Arlésienne og naturligvis hans mest berømte opera, Carmen, der stadig er blandt de mest opførte operaer. Han skrev desuden en lang række mindre værker.
Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].

Hans virkelige navn var "Alexander Césare Leopold". I 1869 gift med Genevieve Halévy, som var datter af komponisten Jacques Halévy.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: