Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Forelskelse

Kvalitetssikring
Denne side bør bringes til at stemme med Wikipedias standard iflg. Wikipedia:QA
Forelskelsen må beskrives, som den sygeligt overdrevne kærlighed. Den er en meget almindelig sindsygdom, som har til formål, at tvinge dyr til at parre sig.

Særligt alvorlig kan sygdommen ramme duer, de angrebne duer hedder Turtelduer. Men også andre arter kan angribes alvorlig.
Den generelle regel syntes at være: Jo mere afhængige ungerne er af faderens omsorg, jo mere alvorlig kan sindsygdommen være for den pågældende dyreart.

Bedst undersøgt er forelskelsen hos mennesket, og hos denne dyreart afløses forelskelsen, som hovedregel af en mere afdæmpet Kærlighed.

Det er givetvis muligt, at bekæmpe sygdommen, måske helt at udrydde den. Men fordi man har en begrundet frygt for, at det vil skade formeringsevnen, gør man det ikke, på trods af at forelskelsen ikke en nødvendighed for formeringen, den hjælper kun.

Symptomer hos mennesker:
(skriv her.....)


Et par definitioner - både på dansk og engelsk blandes disse to begreber normalt sammen:

Se også:

Understående er adresser er udvalgt og citeret til dette indlæg for at udspænde hvad forskellige mennesker mener forelskelse og kærlighed er, hvordan de vedligeholdes og formålet med disse. Side indholdene/citeringerne afspejler ikke nødvendigvis Wikipedia forfatterens mening:

Eksterne adresser med dansk/norsk indhold

Eksterne adresserDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: