Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Folketribun

Et embede i den romerske republik, der valgtes af folkeforsamlingen og som skulle beskytte folkets ret over for senatet. De havde ret til at nedlægge veto imod alle beslutninger foretaget af senatet og en hvilken som helst embedsmand. I praksis blev der nedlagt forbud imod de mærkeligste ting, som for eksempel at en hidkaldt konge måtte udtale sig offentligt, endskønt han var hidkaldt for at give senatet en forklaring på sin opførsel og lignende. Embedet blev forholdsvis ofte udnyttet af demagoger. Det blev valgt årligt og der valgtes et sted mellem to og ti – tallet varierede igennem republikkens historie.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: