Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Eurodisney

Eurodisney (eller Disneyland Park) åbnede 12. april 1992 32 km øst for Paris. Eurodisney er et besøg værd, men da det er Europas største turistattraktion, kan det godt betale sig at komme uden for højsæsonen. Parken er opbygget på samme måde som temaparkerne Disneyland i Californien og Disneyworld i Florida. Man kommer til Eurodisney med RER-toget fra Paris til Marne la Valée-Chessy; det er endestationen.

Når adgangsbilletten er betalt, er alle forlystelser gratis. Til gengæld er prisniveauet på mad og drikke mm. højt. Eurodisney er generelt børnevenligt. Fx er der et puslehus, hvor der er mulighed for skiftning af børn, samt tilberedning af flasker/mad.

Se også

Eksterne henvisningerDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: