Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Eritrea

Eritrea er et land beliggende i det østlige Afrika.
Eritrea er et et-parti styre, der ikke har haft valg siden general Isaias Afwerki overtog presidentposten. Det til trods af politisk pres fra flere lande. Her under bl.a. Italien, hvis ambassadør blev bedt om at rejse hjem da Italiens syn herpå blev fremlagt. Eritrea er tidligere Italiens koloni, og er stadig mellem befolkningen tæt knyttet til det Italienske.

I foråret 2005 er Eritrea stadig i konflikt med Ethiopien om landområder, og der rasles voldsomt med sablerne. FN er repræsenteret i grænseområderne, men på forespørgsel i Eritreansk TV, om hvad FN laver i Eritrea, svarer president Isaias at de kun er på ferie i landet!Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Eritrea
Officielle sprogTigrinya og Arabisk
HovedstadAsmara
Areal
 - Total
 
Areal 97
121.320 km²
Befolkning
 - Total (År)
 - Pr. km²
Størrelse 118
4.298.269
35,4/km²
Uafhængighedfra Etiopien, 1993
ValutaNakfa
Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: