Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Derrick May

Derrick May blev født i Detroit i 1963 og begyndte tidligt at udforske elektronisk musik, sammen med sine highschool venner Juan Atkins og Kevin Saunderson. Derrick Mays karriere startede i 1987 med udgivelsen af "Nude Photo", der var med til at sætte gang i Detroits technomusik scene. Et år senere fulgte han "Nude Photo" op med en plade der senere skulle blive en af house musikkens største klassikere, "Strings Of Life".

Idag er Derrick May og hans venner anset for at være technomusikkens grundlæggere.

Derrick May har også skabt sit eget pladeselskab, Transmat, der udover hans egne plader har udgivet musik med kendte house og technomusikere som Carl Craig, Suburban Knight, Octave One, K-Alexi og Joey Beltram.

Diskografi

Eksterne henvisningerDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: