Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Dansk Boldspil-Union

Dansk Boldspil-Union (forkortelse DBU) er den øverste ledelse for fodbold i Danmark.

I formålsparagraffen står der kort og godt: DBUs formål er at fremme og udvikle dansk fodbold både nationalt og internationalt

DBU står især for nationale turneringer, herunder den professionelle liga, 1. division, 2. division og Danmarksserien. Idet kvindefodbold også er en anerkendt sportsgren. Hertil kommer, at DBU står for udgivelsen af fodboldlove i Danmark samt for fortolkninger af samme.

Siden 1984, hvor Landsholdet for første gang i nyere tid kvalificerede sig til en større international turnering, har det spillet en meget stor rolle for DBU, især på grund af tilførsel af økonomiske midler.

Ekstern henvisning/kildeDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: