Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Camarguedeltaet

Camarguedeltaet ligger i Sydfrankrig, syd for byen Arles og mellem de to arme hhv. Grand Rhône og Petit Rhône af Rhônefloden, der udmunder i Middelhavet. Området er delvis sump, delvis marskland og er med sine ca. 490 km² Vesteuropas største floddelta. Området er et beskyttet naturområde, med over 500 arter af fugle. Mest kendt er de store flokke af flamingoer. I Camargue findes også de halvvilde hvide Camargueheste og det sorte kvæg. Områdets cowboys, gardians, opfostrer kamptyre, der eksporteres til Spanien.

De to største byer i området ud over Arles er Saintes-Maries-de-la-Mer, der ligger ca 45 kilometer sydvest for Arles og Aigues-Mortes der ligger i Camarguedeltagets vestlige hjørne.

Se ogsåDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: