Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Buckingham Palace

Buckingham Palace er den britiske monarks officielle London-residens og dermed Dronning Elizabeth 2.ss bopæl i London. Oprindeligt hed slottet Buckingham House og blev bygget i 1703 til John Sheffield, Hertug af Buckingham, i 1762 købte Kong George III slottet af Sir Charles Sheffield. I 1837 blev slottet den kongelige residens; siden har slottet været igennem en større ombygning og istandsættelse.

En statue af Dronning Victoria står foran hovedindgangen. Vejen som fører til slottet, er kendt som The Mall. Bagved slottet ligger Buckingham Palace Gardens og Royal Mews. Vagtskiftet ved slottet er en stor turistattraktion. Åbningen af dele af slottet for offentligheden, var det en revolutionerende ændring da den blev påbegyndt i 1990'erne.


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: