Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Badari-kulturen

Badari-kulturen er en ægyptisk stenalder-kultur, der er fundet spor efter på Nilens østbred. Badari-kulturen lægger sig tidmæssigt som et overlap mellem Merimde-kulturens afslutning omkring år 4.400 f.Kr og Nagada-kulturens opståen omkring 3.800 f.Kr Badari-kulturen boede i små landsbyer i det frugtbare land omkring Nilen, og de levede af landbrug og husdyrhold såvel som jagt og fiskeri.

Badari-kulturens døde blev begravet i fosterstilling med øjnene mod vest iført tøj og med en række personlige ejendele. Dette er de første tegn på den egyptiske dødekult.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: