Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Arthur Schopenhauer


Arthur Schopenhauer

Arthur Schopenhauer (22. februar 1788 - 21. september 1860) var en tysk filosof født i Danzig, som mente, at en irrationel blind kraft kaldet "Vilje", drev verden. Fortolkere af hans værk mente, at havde han levet et par årtider senere, ville han formentlig have brugt ordet "Energi" i stedet, et udtryk som antyder en bevidst proces. Men denne ting, som drev verden, var særdeles kraftfuld, og alt, som eksisterer, var en manifestation af denne. Hans naturfilosofi kombineredes med denne "Vilje" og en tro på den ultimative enhed i alle ting. Schopenhauer kendte en del til hinduisme og buddhisme, og han var en af de første moderne filosoffer, som angreb det vestlige syn, at mennesket er overlegent i forhold til dyr og har rettigheder over dem.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: