Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Arbejdsmedicin

Arbejdsmedicin beskæftiger sig med samspillet mellem faktorer i arbejdsmiljøet og det ydre miljø på den ene side og sundhed og sygdom hos enkeltpersoner og grupper af personer på den anden.

Dette foregår ved - Undersøgelse af enkelt patienter elle mindre grupper af patienter: udredning og diagnosticering af sygdom, vurdering af, om sygdommene har sammenhæng med arbejdsmiljøforhold, iværksættelse aaf mulige forebyggende foranstaltninger på arbejdspladsen og medvirken til en afklaring af patientens fremtidige muligheder for at klare sig på arbejdsmarkedet. Dette foregår på de arbejdsmedicinske klinikker, hvor der er en i hvert amt undtagen Bornholms amt.

- Forskning. Dette foregår på de arbejdsmedicinske klinikker, på Arbejdsmiljøinstituttet og på enkelte universitetsinstitutter.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: