Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Amazone

I den klassiske oldtids sagnhistorie fik Troja i krigen mod grækerne hjælp af amazonerne i Lilleasien, der udelukkende bestod af kvindelige krigere, berømt for deres mod. Amazonfloden er opkaldt efter disse krigere, da en af de første opdagelse rejsende mente at have set at de skød pile efter ham fra breden imens han sejle i kano.
En skjoldmø er ikke helt det samme som en Amazone, da skjoldmøen så vidt vi ved var en kvindelige ofisce over mandelige soldater.

I et afrikansk kongedømme, har der været en livvagt af kvinder. Historien fortæller at en kongens tropper led et totalt nedertlag og de fjendtlige tropper plyndrede kongens palads, men harrems kvinderne greb til våben og jog fjenden på flugt.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: