Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Alternativ fysik

Tilbage til: videnskab, fysik, alternativ fysik.

GRAVITATION/VACUUMTEORIEN.

Rummet er i vacuum. Vacuummet har 2 tilstandsformer, afhængigt af, om det står i forbindelse med materien/stoffet, eller ej!

Alt i naturen er sammensat af 2 slags stof, hvoraf den ene er aktiv i sit væsen, og den anden er passiv. Det vejelige stof - materien - er inaktiv i sig selv - passiv!. Vacuummet i forbindelse med materien beliver det, og gør materien aktiv! Vacuum gennemtrænger stoffets partikler og forbinder sig dermed, hvorved det modificerer og kontrollerer dets virksomhed - "beliver" det. Dette vacuum gennemtrænger og fylder rummet; men uden det vejelige stof, er det passivt - latent! Ved at bringe stoffet sammen med vacuummet: det træge stof + det selvfrastødende vacuum, bliver stoffet belivet. Stoffet kan være trægt, men aldrig dødt.

Vacuummet: Dette element er uden vægt, substans, form eller farve. Det er deleligt i det uendelige, og virker på sig selv med en frastødende tyngdekraft. Det har en negativ masse + et stræk. Det tiltrækker stoffet, forener det, og holder det derved sammen. Ved dets selvfrastødende energi, adskiller og udvider det alt. Det frastødes af dets egne "partikler", men er i affinitet med partiklerne i stoffet. Det tiltrækker partiklerne i stoffet med kræfter, der varierer i omvendt forhold til afstandens kvadrat. Det er en selvfrastødende, udadrettet, elektromagnetisk kraft. Vacuummet virker kun aktivt i stoffet og gennem stoffet. Ellers er det latent! Hvis verdensrummet kun var tomt, uden vacuum, ville der ikke kunne være bevægelse - partiklerne kunne ikke glide hen over hinanden, og uden det, ville der ikke være nogen impuls, der kunne vække disse partikler til aktivitet. Vacuummet er uforanderligt i sin sammensætning - er uforgængeligt, og gennemtrænger alle ting i rummet.

Dette er i overensstemmelse med den amerikanske fysiker dr. Ephraim Fischbach`s teori om den 5. naturkraft, som modvirker tyngdekraften: Den frastødende tyngdekraft - dvs. vacuummet i forbindelse med stoffet.Eks: En jernkugle i et lufttomt rum falder langsommere til jorden end en vanddråbe. Han kalder den "hyperkraften". Hvor meget faldhastigheden nedsættes, afhænger ifølge Fischbach af antallet af kernepartikler(neutroner og protoner). Jo større "density" - jo flere partikler - jo langsommere, vil den falde til jorden. Dette svarer til, at flere kernepartikler også optager mere vacuum!

Det er vacuummet, der holder atomet sammen. Denne kraft vælder op indeni et atom, skænker det mere liv, og giver det tiltrækningskraft. Gravitationen kommer således indefra atomet selv, hvilket vil sige, at den træder ind i atomet fra en anden højere dimension! Til forskel fra kræfter som: lys, varme, elektricitet - som er kræfter udefra. Vacuummet er således selve kvintessen af al tænkelig energi. Vacuummets, og atomets forhold til hinanden, er som åndens til sjælens (+ -), eller som livets til formens. Følgen af dette aktive samspil mellem Liv og Form er, at der dannes en grundeenhed. Denne eenhed kendetegnes ved Kvalitet. 3-enigheden, om man vil.

Der eksisterer 3 former for bevægelse i universet:

1: Rotationen, som er styret af "the economy law".(Der kan kun være et bestemt antal elektroner i ringene omkring et atom).

2: Cyklisk/spiral bevægelse. Loven om tiltrækning og frastødning, som har 2 effekter:a) samler de roterende atomer til bestemte typer/former.b)bliver selv gradvist domineret af en højere vibration og gennem denne "spiralling progress" gennem materien, føres disse former gradvist nærmere til en anden, stærkere "point of energy".

3:"Rotary-Spiral-Cyclic-Forward. Styret af "The law of Synthesis", og er basis for den systemiske bevægelse - "the driving forward through space, or forward progression. It controls the movements of the entire "Ring-Pass-Not",in connection with its cosmic centre.

LinksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: