Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Abbey Road

Abbey Road er en lille vej i det nordlige London, som er blev berømt på grund af The Beatles, der i 1960'erne indspillede mere end 90% af deres sange i Abbey Road Studios.

Abbey Road Studios ligger som et af de første huse på vejen (nr.3) - tæt ved en befolket fodgængerovergang. Den gjorde The Beatles berømt, da de indspillede et album med samme navn: Abbey Road og brugte fodgængerovergangen som forsidebillede.

Temmelig mange turister gør nu vejen forbi og stopper trafikken, fordi en fotograf skal forevige endnu en gruppe, der spankulerer over vejen. Der findes et web kamera, så man hele tiden kan se, om man kan komme til.

HenvisningerDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: